BOUWWERKEN

Verbouwen in de regio West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Bart Breusegem helpt graag een handje. Hulp nodig bij het renoveren van uw woning of nood aan schrijnwerk voor uw nieuwbouw? Reken maar op deze specialist in bouwwerken. Snel, vakkundig en binnen budget. Onberispelijke verbouwingswerken tegen een correcte prijs. 

Ramen, deuren, vloeren en plafonds 

Ramen en deuren plaatsen? Reken maar op de ruime ervaring van Bart Breusegem. Hout, PVC of aluminium, alles kan. Niet alleen worden de ramen en deuren in het eigen atelier gemaakt met kwalitatieve onderdelen, ook de plaatsing verloopt vlekkeloos. Verder hebben ook vloeren en plafonds geen geheimen voor Bart Breusegem. Een nieuwe vloer of werken aan het plafond: in geen tijd wordt de klus geklaard. 

Gyprocwerken 

Gyproc heeft heel wat troeven. Logisch dus dat gyprocwerken populair zijn. Bart Breusegem werkt al heel wat jaren met gyproc en zorgt voor een snelle en professionele plaatsing. Een muur, een vals plafond of in geen tijd een extra kamer realiseren. Met de kwalitatieve gyproc en de ervaring van Bart Breusegem bekomt u een voortreffelijk resultaat. 

Dakisolatie 

Investeren in een ge├»soleerd dak? Een verstandige beslissing en investering. Door het dak ontsnapt immers heel wat warmte, wat met een professionele isolatie voorkomen kan worden. Bart Breusegem staat garant voor een effici├źnte isolatie. Zo bespaart u op uw energiefactuur en recupereert u de investering in dakisolatie razendsnel. 

Carports, tuinhuizen en overkappingen 

Een leuke carport aan uw woning of een gerieflijk tuinhuis? Bart Breusegem zorgt in het eigen atelier voor het perfect afgewerkte resultaat. Enkel ruimte voor een overkapping? Geen enkel probleem, ook deze worden op maat uitgetekend en uitgewerkt. 

Nieuwbouw of renovatie 

Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten kunt u op het vakmanschap en stielkennis van Bart Breusegem rekenen. Deze specialist is thuis in alle verbouwingswerken en zorgt voor een perfect afgewerkt resultaat.