SCHRIJNWERK

Binnen- of buitenschrijnwerk in de regio West-Vlaanderen of Oost-Vlaanderen? Daar schakelt u Bart Breusegem voor in. 

Binnenschrijnwerk tot in de puntjes verzorgd 

Een raam of deur op maat, een maatkast of waarom geen complete dressing? Bij Bart Breusegem denken ze mee en komen ze met binnenschrijnwerk op maat op de proppen. Als specialist in kasten op maat in Jabbeke, zit u hier alvast gebeiteld voor precisiewerk. Alles wordt tot op de millimeter nauwkeurig opgeleverd, voor het perfecte resultaat in uw interieur. 

In de eigen schrijnwerkerij worden kasten, plinten, trappen, dressings op maat vervaardigd volgens de regels van de kunst. Binnenschrijnwerk heeft voor Bart Breusegem geen geheimen meer. Massief hout, MDF of spaanplaten: u zegt het maar. Hier kan men met alle materialen overweg. 

Ramen en deuren op maat 

Dé specialiteit? Ramen en deuren op maat. Uw ramen en deuren worden hier niet enkel in het eigen atelier gemaakt, ze kunnen ook vakkundig geplaatst worden. Hout, pvc of aluminium: de keuze is aan u. Hier wordt ambachtelijk en met Belgische materialen gewerkt. Schoonheid, functionaliteit en uw budget: wij houden er rekening mee. Al sinds 2012 worden hier prachtige deuren en ramen op maat gemaakt, met Belgische onderdelen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de achterzak worden hier al uw interieur dromen gerealiseerd. 

Buitenschrijnwerk 

Niet enkel voor binnen- ook voor buitenschrijnwerk zit u goed bij Bart Breusegem. In eigen schrijnwerkerij wordt buitenschrijnwerk op maat gemaakt. Denk maar aan carports, tuinhuizen en veel meer. Op zoek naar een eyecatcher voor buiten, dan vindt u het hier. 

Als sinds 2012 is Bart Breusegem gespecialiseerd in buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit. Een perfecte afwerking tegen een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding. Er worden oplossingen aangeboden binnen ieders budget en de klanttevredenheid staat steeds voorop. 

Meer over het schrijnwerk?

Wenst u enkele realisaties te bekijken, een blik te werpen in het atelier of wenst u gelijk een offerte op maat? Contacteer ons en we bekijken graag samen met u de mogelijkheden van schrijnwerk op maat.